Maandelijks archief: februari 2013

Verhuisbericht (welkom hier)

De problemen bij web[streepje]log hebben natuurlijk niet geholpen bij het bijhouden van mijn weblog, maar natuurlijk was ik al lang voor die tijd niet meer actief hier. Nog steeds niet, en ik heb helaas nog steeds weinig energie/aandacht om mooie stukken te plaatsen over mijn/ons leven. Voor diegenen die deze weblog nog in hun feed hebben staan: het gaat goed met ons! Ida en Siri zijn nu ruim 3 resp. bijna 5 en kosten ons klauwenvol tijd, aandacht en geld, maar geven daar gelukkig veel humor, liefde en eigenwijsheid voor terug. Judith kampt nog wat met de gezondheid, maar blijft op de been, en ik modder wat aan om haar zoveel mogelijk te ontzien. Sinds 1 januari 2012 ben ik helaas werkeloos, al heb ik gedurende 2012 nog wel een aantal uur per week kunnen werken hier en daar. Sinds 1 januari 2013 ben ik volledig werkeloos, en ik ben nu druk bezig met het opbouwen van een eenmanszaakje.

Ik kan niet beloven of ik nog ga schrijven op dit weblog, maar ik vond het in ieder geval zonde om al het hier geschrevene verloren te laten gaan bij het verdwijnen van weblog.nl, dus heb ik mijn weblog verhuisd naar deze site.

Wie weet, wie weet schrijf ik hier in de toekomst nog wat meer, tot die tijd wens ik jou, als trouwe volger van dit weblog alle goeds voor de toekomst en hopelijk: tot ziens!