Dag 731

Vrijdag 21 mei mocht Ida haar derde levensjaar beginnen en vierden wij haar tweede verjaardag. Naast alle hektiek hadden Judith en ik gelukkig ook nog een paar momentjes waar we konden nadenken over hoe het twee jaar geleden was. Dat we in het holst van de nacht naar het ziekenhuis waren gereden en uren achtereen dachten en zeiden: ‘nu zal het wel niet zo lang meer duren’. De waarheid was wat ingewikkelder, want pas om kwart voor vijf ’s middags mochten wij Ida welkom heten in wat vanaf dat moment ons gezin was. We waren pas tegen twaalven thuis, dus écht van start met het gezinsleven gingen we pas de volgende ochtend toen Leolien de kraamverzorgster de scepter overnam en ons op het juiste ouderspoor zette.
Dag 2 was dus óók een belangrijke dag, dus wat doe je met de tweede verjaardag van díe dag? Je stapt met het hele gezin in de auto, rijdt naar de Zijldijk en neemt daar met z’n vieren het voetgangers- en fietspontje naar de overkant. Je maakt een mooie wandeling naar de molen aan de Broekpolder en weer terug naar het pontje en rijdt weer terug. Simpel en heerlijk.
7 reacties op “Dag 731

  1. De tijd vliegt, Jaco. Ik volg jullie nu al een aantal jaren en kan me de gebeurtenissen rond de geboorte van Ida nog als de dag van gisteren herinneren. Alleen moet je wel op je tellen passen nu Ida vindt dat ze geen meisje meer is maar een vrouw. Dat gaat dus nóg sneller…

  2. Alsnog gefeliciteerd met Ida’s tweede verjaardag!
    Zo te zien hebben jullie een leuke dag gehad!

Reacties zijn gesloten.