NY3

En natuurlijk heeft ook Nummer Drie meegenoten. Regelmatig liet ze haar aanwezigheid merken aan Judith, hoewel we er nog niet achter zijn of ze nou schopt als ze het naar haar zin heeft of juist niet. In het vliegtuig terug heb ik haar (eindelijk) ook voor het eerst aan de buitenkant kunnen voelen. Voor het geval dat Nummer Drie het naar haar zin had in New York (en daar gaan we vanuit), hebben we een tweetal stuks herinneringskledij voor haar gekocht. De eerste voor de zomer (zonder mouwtjes) en de tweede, een paar maatjes groter voor in de winter. Roze natuurlijk, we konden het niet laten 🙂

5 reacties op “NY3

  1. GAAAAAF!!! Maarre.. ik had me jullie toch niet ingeschat als typisch “roze” mensen!?
    Mooi groen is ook niet lelijk! 😉

  2. *PETS* Hahahaa, NIET ROZE! Wat heb ik nou gezegd! 😛

    Nee hoor, geniet maar lekker samen van dit gevoel. 🙂

    Hoop dat 3 mensen zich heerlijk hebben vermaakt daar in de grote appel. 🙂

Reacties zijn gesloten.