Big Appled

Alweer meer dan 24 uur terug, en ik weet niet waar ik over moet bloggen. Tijdens ons perfecte (maar veel te korte) verblijf in New York hebben we zoveel gezien, beleefd, meegemaakt, gehoord, over nagedacht, besproken en gefotografeerd (samen bijna 1000 foto’s gemaakt!) dat ik er wel tien logjes over zou kunnen schrijven. Tot die tijd een kleine foto-impressie van onze belevenissen. Later hierover meer!

2 reacties op “Big Appled

  1. Ik geloof graag dat jullie een fantastische tijd hebben gehad en dat je ogen te kort kwam. (Heb je nog een IPhone gekocht?) We wachten de verhalen wel af. Natuurlijk wens ik je een heel goed 2008 met alles erop en eraan en in het bijzonder de komst van het derde gezinslid!

  2. Volgens mij hebben jullie de tijd van je leven gehad in NY! Hoop dat jullie je belevenissen met ons willen delen.

Reacties zijn gesloten.