2008!!!

Een jaar geleden ongeveer vertrokken Judith en ik met de auto naar Granada. Dit jaar gaan we een stukje verder, en voor een dergelijke afstand is het vliegtuig geen overbodige luxe (we hebben de uitstoot alweer gecompenseerd via trees for travel).
Dit is dus naar alle waarschijnlijkheid het laatste logje dat ik dit bewogen jaar schrijf vanuit onze huiskamer, en graag wil ik daarom de gelegenheid te baat nemen om alle lieve, geïnteresseerde, belangstellende, al dan niet reagerende, al dan niet direct doorklikkende lezers en bezoekers van dit weblog en zelfs al diegenen die dit weblog nooit lezen, een tweetal prachtige en warme kerstdagen toe te wensen en bovenal:

6 reacties op “2008!!!

 1. Zie net op teletekst dat het er regent en
  6 graden is. Het klaart vast wel op als jullie er zijn…;-)

 2. Ik wens jullie natuurlijk hetzelfde, geniet van NY en z’n amerikaanse kerstsfeer en neem een mooi voorproefje op het nieuwe jaar!

 3. Hele fijne dagen, geniet er maar lekker van in die grote stad!

  Ik doe het in Zaandam, heel prettig.

  Liefs en knuffels, Kimm

  (bedankt voor je mooie reactie op het Maanlog) xx

Reacties zijn gesloten.