Bloglacuneoorzaak 2

Zoals in het vorige logje al uitgelegd: ik heb het maar geaccepteerd dat ik voorlopig niet aan loggen-zoals-ik-wil toekom. In de tussentijd daarom ook van Siri een fotoblog. Siri groeit als kool en hoewel ze andere volgordes en tempo’s aanneemt op het gebied van haar ontwikkeling als haar oudere zus, gaat het zeer voorspoedig. Sinds een korte tijd kan ze behoorlijk goed rechtop zitten, en wil ze nu ook hoe langer hoe meer staan, wat beide alleen kan met een volwassene in de buurt of omringd door kussens, want erg stabiel is ze nog niet. Ze brabbelt ongeveer de hele dag baa! baa! baa! en houdt daarmee regelmatig haar zus uit haar slaap. Verder krijgt ze nu sinds een dikke maand potjes te eten en verorbert die met smaak. In tegenstelling tot Ida is Siri een fervent eetster, wat een hele opluchting is na Ida die minstens een half jaar erover deed om zonder hysterische huilbui een maaltijd achterover te slaan. Oh en die prachtige bos haar die ze bij haar geboorte had was bijna helemaal uitgevallen, dus heb ik haar vorige week maar meegenomen naar de kapper die met vijf knippen van de schaar een mooi kort koppie creëerde wat eigenlijk wel erg schattig staat!


2 reacties op “Bloglacuneoorzaak 2

  1. Wat zijn het toch een stel droppies! Bizar he, hoe snel ze groeien!!!

  2. Siri is iets meer dan twee maanden ouder dan Daniëlle. Hierdoor kan ik goed zien hoe snel alles zich ontwikkelt en wat mij over twee maanden te wachten staat.
    Ik kan me goed voorstellen dat het bijhouden van een weblog met twee van die meiden op de achtergrond raakt en je alle aandacht en tijd die je hebt daaraan besteedt. Het is zo’n kostbaar ‘bezit’.

Reacties zijn gesloten.