Één plus één is ?

Echo_11107Na jaren wachten, gedwongen op pauze worden gezet, geduld, ongeduld, hoop en vrezen, positief en negatief nieuws, en uiteraard veel van datgene dat je moet doen om tot dit eindresultaat te komen (wat zeker geen straf is), zal volgend jaar mei naar alle verwachting onze grootste wens uitkomen!

Sinds augustus, en dus afgelopen dinsdag precies 12 weken lang, is Judith zwanger, en ben ik, want zo gaan die zaken, net zo lang aanstaande vader.

Het is nog steeds niet te geloven, maar zo realistisch als het maar kan, en hoop, vrees, plezier en de enormiteit van een toekomst als ouders van een kind spelen omstebeurt een rol in ons leven sinds 11 september, de dag waarop de positieve zwangerschapstest werd geopenbaard.

In één woord: fantastisch!

En gelijk de verklaring voor mijn (en Judith’s) stilzwijgen de afgelopen tijd op onze weblogs: er was een hoop te vertellen, maar we wilden toch echt even de twaalfwekengrens over, voordat we het vertelden. In het verschiet liggen dus nog een aantal logjes die ik in de afgelopen tijd enigszins kladmatig heb geproduceerd, maar die ik het komende weekend dus met terugwerkende kracht zal plaatsen in bovenstaande categorie: Nummer Drie.

17 reacties op “Één plus één is ?

 1. Heel, heel, Heeeeeeeeeel hartelijk GEFELICITEERD!! Joh, wat ben ik blij voor jullie!!!
  Dikke kus van je ouwe tante!

 2. Ja, zo gaat dat bij jullie: ook op jouw weblog het goede nieuws, en dus ook hier mijn felicitaties met de komst van Nummer Drie! 🙂

 3. Natuurlijk had ik het gejuich al bij Judith horen opklinken. Van harte gefeliciteerd aanstaande vader! Het wordt een leuk-spannende tijd en ik zal het allemaal volgen.

 4. Niet te geloven, je bent de tweede waarvan ik lees dat ouderschap op komst is en verwacht dat te actualiseren in mei. Gefeliciteerd!!!

 5. Ook hier nog even: van HARTE gefeliciteerd!
  Wat een onwijs mooi, geweldig nieuws is dit. En wat hebben jullie knap je mond gehouden!
  Geniet van alle voorbereidingen en heeel veel geluk.

  liefs,
  Ester

 6. @allemaal: bedankt voor jullie lieve, enthousiaste, bemoedigende, welgemeende, onverstaanbare (Tom), trotse en nog andere reacties! Nooit geweten hoe leuk het is om dit soort nieuws naar buiten te brengen, ik kan het iedereen aanraden ;-P

Reacties zijn gesloten.