Diversificatie

JongerencentrumjacoSinds een poosje heb ik mijn activiteiten uitgebreid en mijn naamsbekendheid ingezet voor de gemeenschap. Ten bate van de jongeren in Amsterdam Oost heb ik namelijk een jongerencentrum opgericht. Klik hier voor de link. Overigens ben ik niet de eerste weblogger die zijn activiteiten ook buiten de digitale wereld voortzet, ook weblogger Tagrijn heeft al sinds jaar en dag een centrum in Hilversum, waar ik overigens een jaar of vijf geleden nog ben afgewezen voor een sollicitatie.
Voor de goede orde; deze foto is níet gefotoshopt, maar men heeft mij ook niet om toestemming gevraagd om mijn naam voor dit centrum te gebruiken. Blij met de publiciteit ben ik natuurlijk wel.

Update: zoals Tjan al wist te vermelden, is het Tagrijn in Hilversum ter ziele, en binnenkort in een nieuwbouwpand bekend onder de naam De Vorstin.

5 reacties op “Diversificatie

  1. Ik kom vooralsnog niet verder dan een tandartspraktijk, een apotheek en een winkel voor bowlingbenodigdheden. Overigens is de Tagrijn volgens mij afgefikt en is er in Hilversum nu een nieuw podium met een andere naam.

  2. Nou, ik heb in 1972 m’n eigen gemeente in Duitsland (zie de URL bij deze reactie) opgericht en heb inmiddels 2228 inwoners. Wat dacht je daarvan…?

  3. Gefeliciteerd. Zo bouwen webloggers gezamenlijk een imperium op. Het centrum in Hilversum verandert van naam om verwarring te voorkonen, maar mijn kroeg in Zwolle blijft gewoon Tagrijn heten.

Reacties zijn gesloten.