Cuando Sale La Luna (Rotterdam)

Cuando sale la luna
se pierden las campanas
y aparecen
las sendas impenetrables.

Cuando sale la luna
el mar cubre la tierra
y el corazón se siente
isla en el infinito.

Als de maan tevoorschijn komt,
zwijgen de klokken
en verschijnen
de ondoordringbare paden.

Als de maan tevoorschijn komt,
bedekt de zee het land
en het hart voelt zich
als een eiland in het oneindige.

Dit gedicht van Federíco García Lorca stond op onze deur in Hotel Bazar in Rotterdam. Naast een heerlijk verblijf in ons prachtige, Zuidamerikaanse penthouse (met balkon en een gigantisch bed!), zijn wij er ’s avonds op uit gegaan om te genieten van een nacht in een stad die niet bang is voor hoogbouw of schoonheid.

De sfeer in Rotterdam is niet te duiden. Naast een haven die nuchterheid oplevert, een handelscentrum dat zakelijkheid en hoogbouw oplevert, zoveel kunstenaars, muzikanten en musea die vernieuwingsdrang opleveren en zoveel culturen die zowel spanningen als diversiteit opleveren, is het enige dat echt blijft hangen de onduidbaarheid: Rotterdam is niet te plaatsen.

Maar genieten? Dat kan je er volop. Onze fototoestellen hebben niet stilgestaan, we hebben heerlijk gegeten en gedronken, de ogen de kost gegeven en we zijn helemaal klaar voor de volgende acht jaar!

Sl700567
Sl700570
Sl700598
Sl700596 Sl700641
Sl700647 Sl700657
Sl700668Sl700683 Sl700704

5 reacties op “Cuando Sale La Luna (Rotterdam)

  1. Mooie foto’s van een inderdaad heerlijke stad. Ook wij hebben weleens in Bazar overnacht, en ook wij zijn (inmiddels alweer een halfjaar) 8 jaar samen. Gefeliciteerd!

  2. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!
    Enne…blijf genieten van elkaar hoor!
    Liefs, Corry

  3. Als ik de foto’s kijk lijkt het wel een vakantie in het buitenland. Goed idee *gaat een zeker iemand eens hinten* En gefeliciteerd trouwens!!

Reacties zijn gesloten.