Realjaco in de media

Net terug van onze vakantie in Berlijn (waarover later meer) en het is tijd voor media-exposure van Realjaco. In het Noord Hollands Dagblad (maar ook in alle aanverwante kranten, zoals bv. het Leidsch Dagblad) vandaag een artikel in het kader van de serie rond de Amazones die de Dam tot Damloop gaan lopen. Onderwerp van vandaag: de partners van borstkankerpatienten. In het bijzonder: ondergetekende.

Helaas is het artikel voor een deel achterhaald, want ik heb net vandaag ook besloten om mijn deelname aan de Dam tot Damloop in te trekken. Een blessure waar ik al twee maanden mee rondloop wil maar niet genezen, en het is op dit moment niet meer mogelijk om nog te trainen voor de loop op 23 september. Maar volgend jaar wil ik revanche!

6 reacties op “Realjaco in de media

  1. Dat laatste is, om te beginnen, natuurlijk wel een teleurstellend bericht, maar zeker voor Judith en jou. Niettemij is het prima dat hier veel aandacht aan wordt besteed. Deze vrouwen verdienem het.

  2. Ik schreef net bij Judith al dat ik trots op je was.
    Helaas moet je je nu terugtrekken wat het lopen betreft, maar de grootste trots die ik voel is meer gericht op hoe je je met je gevoelens en die van Judith bent om gegaan en hoe je dat kunt omschrijven!

  3. balen van de blessure,maar als supporter zal je aanwezigheid ook zeker deugd doen…mooi interview,herken er veel in.

Reacties zijn gesloten.