Schoenen en skin

Skinnr

Een klein logje met twee nieuwe dingen die gisteren in mijn leven zijn gekomen. Gisteren ontving ik mijn skinnr ipod skin van The Fratellis. Skinnr is een site waar je een sticker kan kopen (of winnen in mijn geval) voor je iPod of telefoon. Je kan er ook een eigen foto op laten plaatsen.

Verder gingen Judith en ik gisteren naar de kledingsponsor (www.goedkoophardlopen.nl) voor de Amazones Dam tot Dam Loop (zie het logje van woensdag) om daar de kleding te passen. Deze winkel gaat voor de eerste 30 deelnemende Amazones of hun Boogdragers (familie, partners of vrienden) kleding met bijpassende opdruk regelen, wat natuurlijk fantastisch is. SchoenenEn omdat we toch in een hardloopwinkel waren, heb ik er eindelijk ook eens een paar goede hardloopschoenen gekocht. Ik merkte dat ik op mijn goedkope sportschoenen toch wel last kreeg van overbelaste knieën, dus deze investering leek me een goede zaak; ik moet tenslotte nog een poosje door met mijn knieën. Morgen dus mijn eerste training op mijn nieuwe schoenen. Ben benieuwd hoe het gaat!

7 reacties op “Schoenen en skin

 1. @Sanne: same here 🙂
  @Tagrijn: ik geloof dat Einstein het niet met je eens zou zijn. Maar die kon dan ook niet zo hard lopen.
  @Kimberley: ach ja smaken verschillen, maar ze hebben wel weer leuk artwork. Om eerlijk te zijn vind ik de schoenen weer lelijk, maar ze lopen hemels!

 2. Erg leuk die skin voor je ipod! Heel ander gezicht meteen!
  Blij dat je schoenen zo lekker lopen.. Beter voor je knietjes… ik moet ook eens goede schoenen aan schaffen 🙂

  Fijne dag! Liefs, Kimm

 3. Gewoon ff laten weten dat ik je blijf volgen…
  Succes met de trainingen!

 4. ha, fijn om te zien dat t ceedeetje een schot in de roos was! 😉

Reacties zijn gesloten.