Zeveneneenhalf

Ik zit wat minder in mijn vel de laatste tijd, vandaar mijn lage frequentie qua logs. Een hoop zaken staan under construction, maar ik hoop er snel bovenop te zijn. Één ding is in ieder geval gelukt. Na een jaar in de sportschool getraind te hebben, ben ik sinds afgelopen zaterdag begonnen aan mijn buitentraining voor de Dam tot Dam Loop in september aanstaande. Samen met Judith gaan wij voor de Amazones een sponsorloop doen en de tien mijl binnen twee uur uitrennen.

Ik had geen enkel idee hoe lang ik het zou uithouden om buiten te rennen zaterdag (ook door het warme weer), maar het is me die dag gelukt om 7,4 km te rennen in 43 minuten en vanochtend 7,51 km in 47 minuten. Wel met twee periodes waarin ik een stuk wandelde, maar al met al een gemiddelde snelheid van resp. 10,3 en 9,6 km/h, wat voor een beginner toch redelijke waardes zijn, al zeg ik het zelf. Al met al een goed uitgangspunt om mee te trainen.

En natuurlijk heb ik beide trainingen heerlijk gebruik gemaakt van mijn nieuwe iPod, die zowel de muzikale omlijsting verzorgde als de tijd bijhield. Fijn hoor!

Route2

8 reacties op “Zeveneneenhalf

  1. Haha, leuk dat we bijna tegelijkertijd een hardlooplogje plaatsten.

    Dat je helemaal in Park Cronesteijn bent geweest zeg! Wel frustrerend dat je zo veel sneller gaat dan ik, maar ja, langere benen hè…;-)

  2. @Judith: ja, misschien wel harder, maar jij houdt het veel langer vol. Mijn max lag vandaag op zo’n 17 minuten continu lopen, terwijl jij het een half uur volhoudt zonder rusten. Dat is dan voor mij weer ‘frustrerend’ ^_^

  3. Leuk, een hele hardlooprelatie, vroeger zeiden ze dan loop niet te hard van stapel whahaha.

    Liefs van Kimberley

  4. En als Judith en jij nou samen gaan trainen? Wie weet inspireer je elkaar tot persoonlijke records! In ieder geval ook jij heel veel succes!

  5. Zeveneneenhalf? Ik zou zeggen: een dikke 9! Ik doe het jullie allebei niet na. 🙂 En ook nog voor een goed doel, mijn complimenten.

Reacties zijn gesloten.