2010!!!

Voor alle lezers van mijn blog die zoveel geduld hebben getoond en klaarblijkelijk nog steeds wel eens langskomen ondanks dat er maar weinig te lezen en bijzonder veel te raden is geweest, en alle toevallige passanten en iedereen die ik dan nog vergeten ben (bijvoorbeeld iedereen die mijn blog níet leest):

Een warm, fantastisch, inspirerend, leerzaam, lekker, fijn, prettig, uitdagend, gelukscreërend, liefdevol, avontuurlijk, ervaringsrijk en bovenal een gelukkig 2010 toegewenst!

6 reacties op “2010!!!

  1. Maak er een heerlijk 2010 van met z’n vieren! Geniet van de kleine dames en de grote dame, geniet van het samen zijn en geniet bovenal van alle plannen die jullie zullen maken en in uitvoering brengen! Gelukkig nieuwjaar. 🙂

  2. Jammer dat je zelf niet meer wilt schaatsen.(neem tenminste aan dat het jou reactie was)
    Ennuhhhhh hoe kan je nu duimen voor het doorgaan van de tocht nadat je over je duim geschaatst bent hahahaha

Reacties zijn gesloten.