13 reacties op “Welkom..

 1. Ik had je vanmorgen via Judith al gefeliciteerd, maar nu ook nog maar een keer ‘persoonlijk’ – en als jullie morgen weer wat zijn bijgekomen, bellen we nog wel even. Wat een mooie meid weer! En toch (op het eerste gezicht dan) heel anders dan Ida. Veel geluk samen!

 2. Wat een prachtig meisje!
  Van harte gefeliciteerd met jullie tweede dochter Siri! Heel veel geluk met zijn viertjes!

 3. GEFELICITEERD!

  En wat een mooie naam..!
  Toevallig hadden Sharisa en ik het er een paar dagen geleden al over dat jullie kindje binnenkort toch wel geboren zou moeten worden 🙂 Mooie foto ook.

  Geniet-ze!

  Groetjes,

  Carrie

  PS: je kunt haar natuurlijk meteen inschrijven voor het NJD van 2021!

 4. Wederom gefeliciteerd met een nieuw minimensje in jullie midden! Siri, erg mooi. Succes en vergeet niet te genieten tussen de bedrijven door! 🙂

 5. Ook jij gefeliciteerd met deze wolk van een dochter. Mooie naam Siri. Geen idee waar het vandaan komt maar die info volgt nog wel denk ik.

 6. Nou dacht ik toch zeker te weten dat ik jullie op jullie beider blogs al gefeliciteerd had met de geboorte van Siri, maar (shame!) blijkbaar heb ik dat gedroomd of zo 🙁 Daarom, veel te laat maar daarom niet minder gemeend, alsnog: jij, Judith en Ida, van harte gefeliciteerd met jullie dochter!

 7. @allemaal: mijn netiquette wordt flink verstoord door alle kinderaandacht de laatste tijd, maar allemaal en iedereen bedankt voor jullie lieve, fijne en welgemeende reacties. M’n productiviteit zal er niet op vooruit gaan voorlopig, maar ik blijf erop rekenen om binnenkort weer meer te vertellen!

Reacties zijn gesloten.