Ida Mobiel

Naar het schijnt horen baby’s dit pas zo rond de zeven à acht maanden te doen, maar er is geen stoppen meer aan. Ida kruipt. Nog niet zo snel of ontzettend effectief, maar hard genoeg om een tijdschrift bij te houden dat door haar nog wat bruuske motoriek vaak een stukje verder wordt gelanceerd in plaats van in haar grijpgrage handjes te belanden om daar verorberd te worden. Motivatie genoeg om zich in een relatief korte tijd al enige meters te kunnen verplaatsen. Nu nog een kwestie van finetunen en vaardigheden bestendigen, en volgend jaar kan ze meedoen met de Damloop!

7 reacties op “Ida Mobiel

 1. heerlijk ondernemende tante die Ida, berg je maar want als ze dit eenmaal gevonden heeft…Hier liep de oudste met 9mnd en geloof me dan heb je echt handen te kort!

 2. Woehoew! Vanaf nu is het huis dus niet meer veilig! Nu ja, de vloer in ieder geval. 🙂 Ook altijd leuk om te zien hoe ze gaan kruipen, er zijn zoveel technieken. Mijn soort-van-broertje kroop op de Mogli manier, op handen en voeten, ipv op knietjes. Houd ons op de hoogte! (Ook als ze haar eerste plant verorberd heeft, of een schoen ofzo. ;)) 🙂

 3. Wat een mijlpaal! Ze weet duidelijk wel wat ze wil 🙂

  Mooi kleed trouwens. Nieuw? Of lijkt dat maar zo omdat het zo close-up op de foto staat?

 4. Hoi Jaco,

  Leuke foto’s :-). Wat is Ida toch al groot in vergelijking met de eerste kiekjes van haar! Inmiddels lopen er ook al en baby Isa en Ina rond. Ik zie een trend 😉

  Liefs,
  Sharisa

 5. hahaha! De Damloop…. ’t is dat je familie bent….

  Maar wat super! Ze wil direct zelf in die kinderstoel klimmen zeker?

  liefs,
  Ester

Reacties zijn gesloten.