Troonbestijging

Voor onze vorstin is een nieuwe troon besteld en bezorgd, die als we de aantijgingen mogen geloven ruim 12 jaar mee zal gaan. Ida kan nu met ons meeëten aan tafel, en nog twee weekjes wachten en dat eten zal niet langer alleen bestaan uit melk. Als Ida een half jaar oud is, mag ze namelijk langzaamaan overstappen op vast voedsel! Volgens mij kan ze maar net dat geduld opbrengen.

8 reacties op “Troonbestijging

  1. Dat ziet er echt feestelijk uit. Wat groeit ze toch snel. Ik denk alleen dat ze er niet meer in wil als ze 12 is.

  2. Die Tripp Trapps gaan inderdaad lang mee. Ik ken een ander prinsesje dat nu op de Tripp Trapp zit, waar haar vader als baby nog in heeft gezeten – en als scholier gebruikte hij de stoel nog als bureaustoel. Mooi hip designtje trouwens 🙂

  3. Wat een prachtige vorstenzetel en wat zit ze er koninklijk in!
    We hebben trouwens ook weer genoten van het laatste ‘kruip’filmpje.

Reacties zijn gesloten.