Vaderdag

Vanochtend werd ik in alle vroegte gewekt door Ida en de Koningin-moeder, die mij een cadeau aanboden in het kader van Vaderdag. Ik had er nog nauwelijks bij stilgestaan dat deze dag vanaf nu ook voor mij bestemd was. Naast het lieve cadeautje (een handleiding voor vaders van dochters) heb ik er ook niet echt van mogen genieten, aangezien er ruim 200 pagina’s eindverslagen van stagiairs op me lagen te wachten voor de zes eindgesprekken die ik morgen heb. Ik ga het erg druk hebben deze week, maar daarna begint een welverdiend weekend, en na nog een weekje zaken afronden hoop ik eindelijk weer wat meer te genieten van mijn allerschattigste dochter. En van ons gezinnetje natuurlijk!

6 gedachten over “Vaderdag

 1. En in dat weekend rij je natuurlijk even met Ida en de Koninging-Moeder naar het zuiden.. toch!? šŸ˜‰
  Nog een fijne vaderdag!

 2. Wat goed dat Ida er zelf wel aan heeft gedacht. Hoop dat je na die 200 verslagen weer eens wat tijd voor je gezin kunt vinden. Lijkt me wel nodig voor je.

 3. Hi Jaco,

  Sooo, je eerste vaderdag dus!
  Ik hoop dat je het niet te druk hebt gekregen, echt eclk minuut genieten natuurlijk met jullie kleine meid.

  Fijne zondag nog!

  Liefs, Claudia

Reacties zijn gesloten.