In de Prijzen

Ik geloof dat het me nog nooit is overkomen, maar het is me daadwerkelijk gelukt om geld te verdienen op internet. Voor mijn verjaardag heb ik van Judith een pda gekregen, waarmee ik erg in mijn nopjes was. Helaas heb ik hem nu ter reparatie moeten opsturen, maar ik was wel zo enthousiast over het apparaat dat ik er een review over heb geschreven op pdashop.nl. En nu blijkt dat deze review in de prijzen is gevallen en ik bij deze webwinkel en haar zusters voor €100,- mag besteden. Altijd leuk, nietwaar?

11 reacties op “In de Prijzen

 1. Voel je je niet verschrikkelijk onthand zonder je ‘speeltje’? 😉
  Leuk, die € 100!

 2. Voor het eerst in maanden ben ik m’n favo weblogjes weer aan het afspeuren en wat zie ik hier? Jaco wordt vader? Wat geweldig!!!!! Echt ontzettend super! Gefeliciteerd allebei!

  Geniet van elkaar, voor je het weet is de kleine er en heb je de eerste tijd geen rust meer ;-).

  Liefs Maxime xxx

 3. off topic, ik ben zo’n kreng dat ik dat bedrijf ook maar even gebeld heb vanmiddag met een mooi verhaal dat ik van dit soort zaken niet gediend ben en hoe ze aan mijn adres komen.(zie update onder mijn log)
  Even aangedikt met een verhaal dat een kennis van mij hierdoor in zware huwlijks problemen was gekomen, had ze eigenlijk nooit bij stil gestaan dat zoiets ook kan gebeuren ahhahaha.
  Om te pesten uiteraard even mijn log door gegeven.

 4. gefeliciteerd, dat zijn fijne dingen voor de mens. Moet wel lachen dat je een fijne review hebt geschreven maar de pda wel opgestuurd moest voor reparatie 😉

Reacties zijn gesloten.