Fietsbezorgservice Realjaco

Sl700794Zoals jullie waarschijnlijk op de log van Judith zullen gaan zien (neem ik aan) zijn we vandaag met de tuin bezig geweest. Lekker nieuwe planten gehaald bij het tuincentrum en een aantal oude planten, waar we ons al maanden, zo niet jaren, aan ergerden eruit geflikkerd. Omdat we geen auto hebben is het soms een beetje passen en meten om alle zaken naar huis te krijgen. Op deze foto zie je hoe wij dat dan aanpakken.

11 reacties op “Fietsbezorgservice Realjaco

 1. We zijn benieuwd naar het resultaat! De foto deed me even denken aan lang geleden toen wij ook alles op de fiets moeste doen (complete wasmanden aan het stuur, op weg naar de wasserette 🙂

 2. Ook wij hebben geen auto, dus deze foto is voor mij zeer herkenbaar – alhoewel, we hebben ook geen tuin 😉 Maarre, nieuwsgierig geworden naar jullie tuinieravonturen ging ik naar Judiths log, maar daar stuitte ik op een stuiterbal. Ben jij daar zo vingervlug in de weer met je nieuwste aanwinst?

 3. Vroeger deed ik ook alles op de fiets en nam hele kerstbomen erop mee (dan kon ik niet meer fietsen trouwens maar ik kwam ermee thuis eej). Tegenwoordig behang ik mijn snorfiets en voor de grote dingen vraag ik toch maar vriendje met de auto.

 4. Haha! Maar mooi dat het zo ook lukt toch?
  Zolang je maar netjes op de fiets blijft en geen salto’s maakt met al die enge stokjes….

 5. Bij mijn ouders hebben we ook een supertuin, maar ik heb er nooit wat in gedaan(mogen doen whaha) behalve zonnen. Hier in de stad hebben we uiteraard geen tuin, we wonen niet op de begane grond.
  Dus tuincentra, kom er nooit.
  Maar die slippers Jaco, daar moeten we het eens over hebben whahaha.(kleuren bij je fiets, dat wel…)

  Kimberley xxx

 6. @dekiel: het verschilt niet zoveel van mijn studententijd, toen ook alles op de fiets moest, of ik moest een keer iemand met rijbewijs en auto charteren.
  @Tjan: geen idee of het logje nog komt, zo niet, dan plaats ik het zelf. Dat zijn inderdaad mijn handen en mijn vingervlugheid.
  @Cinner: oh ja, kerstbomen, dat heb ik ook ooit nog eens gedaan. Af en toe een auto lenen/huren is nooit weg, zeker bij grote verplaatsingsobjecten.
  @Ester: geen salto’s, keurig gefietst, en ook niemand met de rozenstruiken geraakt, behalve mijzelf.
  @Kimberley: ik ben geen fan van tuincentra, maar het is de enige plek waar je planten kan kopen, dus af en toe is het trots wegslikken en er toch naar toe gaan. En op de laatste zomerse dag van dit jaar heb ik alle recht op het dragen van slippers toch?

 7. Natuurlijk, zeg ik ergens dat je ze niet mag dragen? Draag ze zelf ook hoor! In de cabrio had je ze vast niet aan 😉
  Als ik een tuin had kwam ik er ook, al kan je hier op de bloemenmarkt planten te kust en te keur kopen en op de markten ook.

 8. @tagrijn: €20,- per uur doe ik het voor, mits het object per fiets is te vervoeren 😉
  @Kimberley: nee, in de cabrio niet: veels te koud, vooral op de snelweg 😛

 9. Inderdeed. Al is het maar omdat op een dag mijn snorfiets in stukken uit elkaar valt of geen voet meer wil rijden 😉

 10. “Kinderspeelplaats – geen toezicht aanwezig” Hahaha, toepasselijk bordje op de achtergrond. 😛

  Ik zeg: gaat toch helemaal prima zo?! Kan geen auto tegenop. En zo zien de planten ook weer eens iets van de wereld. 😀

Reacties zijn gesloten.