Nieuw Apparaat

20060803_0_digimaxl70fs
20060803_0_digimaxl70bs
Sinds afgelopen dinsdag ben ik de trotse bezitter van mijn eigen camera. Na lang zoeken ben ik vreselijk (maar niet vleselijk) verliefd geworden op de Samsung L70. Een camera die waanzinnig klein is en letterlijk in mijn handpalm past en die een einde brengt aan mijn al jaren durende afhankelijkheid van Judith’s camera. Kortom, vanaf heden zullen er ook op mijn blog logjes gewijd zijn aan fotografie of aan onderwerpen die ik zelf op de gevoelige plaat heb vastgelegd.

20060803_0_digimaxl70t

9 reacties op “Nieuw Apparaat

  1. 7,2 megapixels. Belachelijk veel, aangezien het menselijk oog er maar 2 schijnt te hebben, maar bij uitvergrotingen blijkt het uit te kunnen maken. Ik heb de camera op 5 gezet, leek me meer dan genoeg 🙂

  2. hahahhaha, zit even weer bij te lezen bij je en leg nu pas de link tussen jou en Halkia.
    Mooi toestel wat je hebt gekocht, kan je zeker goed gebruiken bij o.a. de Dam tot Damloop.

  3. Gefeliciteerd met je Onafhankelijkheidsdag. Goed dat je een toestel met veel megapixels hebt. Kan je mooie uitsnedes maken. Kijk nu al uit naar de eerste resultaten!

  4. @LG: haha, nou beter laat dan nooit he 🙂 En Judith zal er zeker flink mee te pakken worden genomen bij de DTD loop
    @Tagrijn: Oh ja, daar had ik nog niet aan gedacht. Hmm, misschien toch maar de maximale pixels instellen.

  5. leuk speeltje..heb inmiddels zelf ook al een mooie vervanger voor m’n eigen toestel gezien,ook ik ben verliefd..maar probeer de verleidingen nog even te weerstaan.Veel fotografieplezier!

Reacties zijn gesloten.