Interview

TaperecorderNee, geen log over de nieuwe film van Steve Buscemi, maar over mijn volgende stap naar beroemdheid. Vanmiddag ben ik geïnterviewd door Marieke ’t Hart, tegenwoordig hoofdredactrice van Top Santé. Aanstaande oktober wordt in het kader van oktober borstkankermaand weer een exemplaar uitgebracht van Pink Ribbon. Pink Ribbon is een glossy magazine waarin het fenomeen borstkanker op diverse manieren onder de aandacht wordt gebracht. Alle medewerkers, dus de journalisten, fotografen, stylisten, vormgevers etcetera, werken allemaal belangeloos mee aan dit blad. De opbrengsten komen ten goede aan projecten voor borstkankerpatienten. Via diverse fora is Marieke ’t Hart  op zoek geweest naar mannen die over hun beleving van de kanker van hun partner wilden praten. En via Judith’s log kwam ze bij mij terecht.

Vanmiddag hadden we afgesproken in een hotelbar in Hoofddorp, en daar hebben we bijna twee uur gepraat over mij, over mijn ervaringen met Judith’s kanker, over Judith en alles wat daar zo’n beetje bij kwam kijken, waaronder natuurlijk een flinke veer in de reet voor de Amazones. Een indringend en intensief gesprek, waarvan ik razend benieuwd ben hoe ze dat in 500 woorden gaat samenvatten, maar in ieder geval een bijzondere ervaring.

Over twee weken volgt ook nog een fotoshoot in of bij de studio van Patricia Steur waar ik mij, als ik het goed heb begrepen, voor het eerst van mijn leven in een kostuum ga laten hijsen. Eind september val ik dus te bewonderen, hoop ik.

4 reacties op “Interview

  1. Hee waauw. Ben benieuwd! Wel mooi, dat ze ook eens de kant van de partners belichten.

    Alleen dat pak… dat is dan weer jammer. 🙂 Ga toch gewoon op de foto zoals je bent? Maar ja, zo werkt dat vast niet in Glossy-land. 😉

  2. O, dus dát was je shoot!! Ben heel benieuwd.
    Dat gesprek zal wel zwaar zijn geweest, emotioneel.

    Liefs van Kimberley

  3. Cool, Jaco in pak. Ik denk dat je dat best goed kunt hebben. Ben benieuwd naar het interview!

Reacties zijn gesloten.