Yes!!!

Hoera Vanochtend kregen Judith en ik de uitslag van het tweede bloedonderzoek na het stoppen met de behandelingen voor borstkanker. Resultaat: geen (noemenswaardige) tumormarkers, en alle hormoonwaarden zijn flink gestegen. Een enorm gewicht van onzer beider schouders. Na alle perikelen met familie en hulpverleners de laatste weken eindelijk weer eens goed nieuws! Tijd voor een minifeestje.

13 reacties op “Yes!!!

  1. Ik las het net bij Judith. Ik kan me voorstellen dat jullie nu in een hoerastemming zijn. Maak er een lekker feestje van! Gefeliciteerd!

  2. Goed nieuws twee keer lezen is nooit vervelend. Ook minifeestjes kunnen heeeel uitbundig gevierd worden. Doen!

  3. Hoi Jaco,
    Heb inmiddels al op Judiths logje gereageerd. Fantastisch nieuws. Jij ook gefeliciteerd van ons. Dankjewel dat je altijd voor, achter, naast en om Judith staat! Dit is een beetje rare zin, maar hij verwoordt wel hoezeer we je waarderen!
    Liefs.

Reacties zijn gesloten.