Zwaaipod

IpodnanoHij is aangekomen. Eerder dan ik had gepland, maar mijn spaarprogramma blijft doorlopen tot ik hem daadwerkelijk bij elkaar heb gespaard. Voorlopig heb ik hem tijdelijk van mijn spaarrekening betaald, en kan ik nu al genieten van mijn noeste spaarwoede. (hiernaast afgebeeld naast die van Judith)
Geen zin om hier allemaal technobabbel neer te zetten. Er kan een hele hoop muziek op (nu zo’n 4000 nummers, en dat is iets meer dan de helft vol) en dat is fijn, want ik houd er niet van om ’s ochtends te moeten kiezen wat voor muziek ik die dag wil horen. Verder kunnen er films op bekeken worden op een minischermpje (dat dan weer wel razendscherp is). Voorlopig heb ik het eerste seizoen van House erop gezet, zodat ik in de trein weer eens wat anders te doen heb dan de krant lezen. Verder is het gewoon een apparaat, waar ik heel blij mee ben het te hebben. Hoera!

7 reacties op “Zwaaipod

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe I-pod (of gezien de tijd van het jaar: ei-pod…)! Het zijn en blijven mooie apparaatjes. Ook wij genieten er zo goed als dagelijks van, mede omdat hij bij ons aan de stereo hangt.

 2. Oehhh leuk! En zeker met het eerste seizoen van House erop. Ik ben verslaafd aan die serie; die vent is geweldig!!!!

  Heeeeeel veel plezier met je nieuwe I-pod!

  Liefs xxx

 3. H├ę Jaco, fijn weekend h├Ę? Je zit toch niet de hele dag met de tarotkaarten te bepalen of je wel of geen nieuw log mag schrijven toch?

  Liefs en maak er iets moois van
  Kim

Reacties zijn gesloten.