Chop Suey

Chop_sueyBizarre pagina: www.foodpersonality.com
Volgens deze pagina ben ik als Chop Suey, namelijk ‘hardwerkend’. Tja, wat moet ik daar nu van zeggen, zeker als Jan Peter Balkenende (Satay) als ‘redelijk’ en Wouter Bos (Hotdog) als ‘primitief’ worden bestempeld.

Meer bizarre dingen met mijn naam:
In Spanje zou ik Natalio Martínez heten, in de VS Bronzen Dunlap, in Finland Veijo Hämäläinen en in het Verenigd Koninkrijk Aeilmar Reid.

Verder zou ik mij in een woonwagen helemaal thuis voelen, ben ik als dier een ezel (maar als dier in bed een puppy), en mijn merk is Jaguar, wat vreemd is want mijn droomauto is een Suzuki Alto.

Zo leer je nog eens wat over jezelf….

3 reacties op “Chop Suey

  1. In Engeland zou ik ‘Odale Ross’ heten, volgens deze onzinnige site althans. Onzinnig? Ja, want ik voel me verre van verwant met Franse Frietjes en met de persoonlijkheidsbeschrijving ‘laf’ kan ik ook niet veel. Ik ben geen ‘spin’, en voel me in bed geen ‘stier’: overweldigend, oké, maar dominant en egocentrisch? No way!

  2. Volgens deze site ben ik een jaloerse pizza 🙁

Reacties zijn gesloten.