Pipe Dream

Tof filmpje. Er schijnt een hoax verspreid te zijn dat dit niet geanimeerd was, maar echt uitgevoerd. Dat is niet waar, maar het idee en de uitvoering zijn schitterend!

4 reacties op “Pipe Dream

  1. Haha, nou, dat is nogeens een gaaf instrument zeg, ik dacht eerst: Pipe dream?? Wat is dat nu weer , maar dat bleek een wel heel erg vernederlandste vertaling van me te zijn…

    kus, Kim

  2. Ik heb bijna vier minuten met open mond naar dit filmpje zitten kijken. Razend knap gemaakt. Overigens dank voor je Chinese vertelling. Ik denk niet dat Heijboer 20 jaar heeft geoefend om te bereiken wat hij aan het eind van zijn leven presteerde!

  3. @Kim: foei šŸ˜›
    @Tagrijn: hihi, nee ik denk het ook niet, maar hij heeft er wel jaren over gedaan om te bereiken dat iedereen zijn spul kocht. Als ik nu honderden kladwerkjes per dag zou produceren, zou er niemand zijn die ze van me kocht. Helaas..

Reacties zijn gesloten.