Ziek!!

Beeuh! Al vanaf maandag(avond) had ik last van een zere keel en spierpijn, maar de spierpijn schreef ik toe aan mijn intensieve workout en een kennelijk slechte cooling-down. Niets was minder waar. Ik heb griep. In juni!
En omdat ik een razend drukke week had op Swazoom, en bovendien niet ziek genoeg was om echt thuis te blijven is de ziekte gisteravond pas echt ingekickt. Met een hoofd vol watten en een verstopte neus mag ik nu gaan uitzieken. Gisteren ook nog naar Archeon geweest, waar ik het allemaal wel uithield, maar wat ook erg vermoeiend was. Een leefproject (waar kinderen een nacht blijven slapen op Archeon) voor groep 7 is altijd al erg vermoeiend, omdat je de hele dag met de kids meeloopt en je dus niet na anderhalf uur afscheid neemt en even bij kan komen. En omdat ze je dus een beetje leren kennen, krijg je veeeel meer vragen dan anders. Leefprojecten zijn best leuk (als de groep leuk is), maar kosten dus ook veel energie, die al enigszins spaarzaam voorradig was.
Ingestort dus. Gelukkig geen heel erg bezet weekend, behalve morgen, als de energie weer terug is, een concert van Gogol Bordello, en anders thuisblijven en in bed liggen.

Maar…. nog twee weken, en een klein weekend, en we gaan voor 8 dagen naar het eilandje Madeira, waar we een klein huisje hebben gehuurd, samen met een auto om ons even lekker te verwennen en het eiland onveilig te maken. Hoop dat ik dan weer beter ben, maar dat zal waarschijnlijk wel…