Uitje Kinderdagverblijf

Afgelopen donderdag is Ida voor het eerst op een ‘school’reis geweest: het kinderdagverblijf van Ida organiseerde een uitje naar boerderij ’t Geertje in/bij Zoetermeer. Als papa vind ik het belangrijk en vooral leuk om daarbij betrokken te zijn, dus ben ik meegereden als chauffeur, zodat ik twee andere kindjes in de auto had naar Zoetermeer toe. Bij de boerderij hebben Ida en haar vriendjes heerlijk genoten van de dieren, de ruimte, de speeltuin en de pannenkoeken, en na enkele uren daar te hebben doorgebracht reden we gevieren weer terug naar het kinderdagverblijf. Na vijf minuten waren al mijn passagiers diep in slaap gevallen, wat voor mij een teken was van een geslaagd dagje uit. Hieronder de foto’s als bewijs.

5 reacties op “Uitje Kinderdagverblijf

  1. Mooie afsluiting van je ‘ in between jobs’!
    Wie zou er het meest genoten hebben?
    Het zal wel even wennen zijn, om nu weer aan het werk te zijn. Bevalt je nieuwe baan een beetje?

Reacties zijn gesloten.