Twee Handen

Twee Handen
Tien jaar geleden drong het tot me door dat degene die ik op dat moment voor me had die vrouw was met wie ik de rest van mijn leven wilde delen: Judith. Na bijna vijf jaar ons geluk samen te beleven, kwamen we in een periode waarin het heel reëel werd dat die periode ernstig verkort kon worden. Tot ons grote geluk ligt die periode nu ver achter ons en zijn we wijzer en rijker geworden en zo mogelijk nog doller op elkaar. 15 maanden geleden konden wij ons tweeschap tot een drietal vergroten en in oktober spelen we voortaan een kwartet.

Maar vandaag mogen we met z’n tweetjes het heuglijke feit vieren dat we een decennium van elkaar mogen genieten (en 9 maanden zijn getrouwd)! Ik hoop dat er nog meer zullen volgen.

8 reacties op “Twee Handen

  1. Gefeliciteerd! En hoe extra bijzonder dit te kunnen vieren samen, wetende hoe dun het draadje van leven eigenlijk is. Jullie zijn een sterk team, dat zie ik wel hier op je log. Ik wens jullie nog oneindig veel jaren samen, met jullie gezin – hoeveel er ook nog bij mogen komen 😉 , geniet en geniet en geniet.

  2. Een ook hiermee van harte gefeliciteerd 🙂
    Dat er nog meer veel decennia aan mogen worden toegevoegd!

  3. Mooi om dit te lezen, geluk, dat spreekt uit al jouw woorden en (alvast) van harte gefeliciteerd, voor het samenzijn en voor het aanstaande wondertje.

Reacties zijn gesloten.