Cadeau

Ik ben geen grote vierder van verjaardagen, al komt er natuurlijk wel het nodige bezoek langs in de dagen van mijn leeftijdswissel. Naast een fijn cadeau van Judith (binnenkort uit eten in een héél bijzonder restaurant), heb ik het mooiste cadeau al ruim acht maanden geleden gehad. Dus ga ik vandaag genieten van een heerlijke 34-ste verjaardag met mijn lieve en kersverse vrouw en mijn allerschattigste dochter. Hoera!


(Foto is copyright opa dekiel)

8 reacties op “Cadeau

  1. Gefeliciteerd en eten bij La Cloche is een prachtig cadeau! (Ida natuurlijk ook, maar daar heb ik geen ervaring mee ;-))

  2. Van harte gefeliciteerd! Geniet van die mooie en unieke cadeau’s, maar dat doe je al hè? 🙂 Lekker jarig zijn vandaag!

  3. Opa en oma dekiel vinden het maar wat leuk dat deze ‘verjaardagsfoto’ op jouw weblog prijkt. Nogmaals gefeliciteerd, Jaco!

  4. Aaah, dan ben ik net ietsje te laat, maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag Jaco en bedankt voor je felecitaties!

    Liefs Tammy

Reacties zijn gesloten.