De Tijd van de…

… Winterlogjes! Soms zijn clichés onvermijdelijk, maar in deze dagen is het onmogelijk om niet af en toe stil te staan bij de ijzige winterpracht die de vriestemperaturen en de lage zonnestand teweeg brengen en de foto’s die dat oplevert het net op te werpen. Zelfs de Bijlmerflats krijgen iets sprookjesachtig bij dit weer.

(Overigens is dit mijn eerste mobiele logje, dus hopelijk gaat dit allemaal zoals gepland)

8 reacties op “De Tijd van de…

 1. Een aantal puntjes voor verbetering, waaronder het toevoegen van foto’s 🙂
  Zodra ik thuis ben zal ik dit verbeteren

 2. Klikte ik vanuit mijn reader door naar je blog om de foto’s te bekijken, staan er geen foto’s! Maar dat had je zelf ook al gezien 😉
  Zelf heb ik het mobiele bloggen nog niet ontdekt (ben toe aan een daarvoor geschiktere mobiel), maar ik vind het wel een leuke ontwikkeling.

 3. Uiteindelijk is alles goedgekomen, en ben ik weer een leerervaring rijker. In principe heb ik een geschikte mobiel voor mobiel loggen, maar de techniek moet ik nog een beetje finetunen.

 4. Hoi,
  Omdat ik mijn lamellen wil verven en daarover aan het googelen was, kwam ik bij jou terecht. Op de foto´s ziet het resultaat er prima uit! Heb je eerst geschuurd en/of een primer gebruikt? Graag hoor ik hoe jij het hebt aangepakt en of de verf goed gehouden heeft. Ik hoop dat je reageert.
  Joke

 5. Dankjewel voor je reactie!! Ik vond het wel tijd om het eindelijk om m’n blog te vermelden. Hoe is het met Ida? Ze groeit zo snel, ze is prachtig!!! En gefeliciteerd met je huwelijk!

 6. Een tsunami aan winterfoto’s op internet! Maar je kunt je er ook heel moeilijk aan onttrekken. Het is zo prachtig!

Reacties zijn gesloten.