Wensen!

Alle trouwe lezers, die wellicht langzamerhand teleurgesteld raken in de lage informatiedichtheid op dit weblog, wens ik een fantastisch en heerlijk 2009 toe. Dat al je wensen in vervulling mogen komen, behalve één, want er moet altijd wat te dromen overblijven, nietwaar?

5 reacties op “Wensen!

 1. Dat is een mooie! Er moet inderdaad iets te dromen over blijven. 🙂
  Maak er een heerlijk nieuw jaar van met z’n drietjes!

 2. haha, jij (jullie) ook de beste wensen!
  Ennuh, nog goede voornemens voor 2009? Misschien iets met blogdichtheid? 😉

 3. De beste wensen Jaco!

  Ik las vanmiddag dat de (komende) recessie de mensen dichter bij elkaar bracht/brengt. Dat vind ik een mooie gedachte voor dit nieuwe jaar.

  Mensen moeten het doen met minder en zien daardoor juist weer de kleinere dingen in het leven te waarderen.

  Ik heb geen goed voornemen maar wel als doel om keihard met Hetehakken aan de slag te gaan en er wat van te maken. Ik ben al hard aan het sparen geweest en al op (bijna) 3/4 van het geld dat ik nodig heb. Hopelijk kan ik snel starten.

  Heel veel liefs en een knuffel, Kimm

Reacties zijn gesloten.