Beste vrouwen van de ChristenUnie…

Oplossingen zijn vaak zo makkelijk, ik snap niet dat jullie er zelf niet zijn opgekomen. Wat er nu gebeurt in de samenleving is natuurlijk schandalig en een grote zonde in de ogen van de Heer. In grote getale worden Gods mensen gecreëerd, geselecteerd en weggegooid alsof het niet meer is dan een klompje cellen met een levensverwachting van nul of met een grote kans op afschuwelijke ziektes waar jaren van lijden mee gegarandeerd worden. Dit is jullie kans. De (voornamelijk) heren in Den Haag willen het allemaal oplossen door middel van de politiek, maar Gods werk laat zich niet vertragen. Gods werk moet geleefd worden, geademd, voortdurend in uitvoering zijn. Als jullie nu blijven zitten zijn jullie verantwoordelijk voor de moord op duizenden, nee honderdduizenden zielen op jaarbasis in Nederland alleen.

Dus, vrouwen van de ChristenUnie, jullie gaan nu ogenblikkelijk naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis waar embryoselectie of IVF wordt gepraktiseerd. Jullie laten ogenblikkelijk, zodra jullie cyclus dat toestaat, al die afgekeurde embryo’s in jullie implanteren. Jullie garanderen die kinderen dan een leven in Gods aangezicht, naar Gods regels, en zoals God het wil: een leven vol lijden. Geloof me, als jullie echt doen wat jullie propageren, dan zal Gods zegen op jullie neerdalen, en zullen jullie Zijn troost voelen als je kind op jonge leeftijd haar eierstokken en borsten mag verwijderen, als het de afschuwelijke ziekte van Huntington krijgt, als hun kinderen deze lijdensweg ook mogen bewandelen, als ze deze al krijgen natuurlijk, kortom, als het de oneindige genade en de zegen van de Allerhoogste tot op het bot, of moet ik zeggen tot op hun genen, mogen ervaren.

Waar wachten jullie nog op?

7 reacties op “Beste vrouwen van de ChristenUnie…

 1. Jaco.. ik ben het zo met je eens… als de dames hun geloofsbelijdenis nu eens echt gaan belijden in plaats van een grote mond te hebben… Onze Lieve Heer heeft vast wel wat pleistertjes voor ze om dat lijden dan weer te verzachten…

  lessa

 2. Wat zullen ze dankbaar zijn als de liefde van de Heere in hun borsten woekert. Goed stuk, Jaco.

 3. Jaco,
  Dit is uit mijn hart gegrepen!!
  Ben het helemaal met je eens.

 4. Zijn er vrouwen in deze partij… ik bedoel: laat deze partij wel vrouwen toe dan ..:-)
  Valt me al weer mee.

 5. “Sluit zich volledig bij Jaco aan”

  Heb me hier al de hele week over zitten opvreten, maar dat is in mijn positie (29 weken zwanger en het is verdomd heet hier) geen verstandige optie (maar als ik of mijn kind van die boosheid iets krijg, dan is dat toch de wens van God dus what the heck) wat een domheid…Ik veroordeel mensen liever niet door hun geloof, maar dit is toch wel de onnozelheid ten top. Vrouwelijke CU kamerleden die bij NOVA komen vertellen dat borst en eierstokkanker goed behandelbaar is en je echt tegenwoordig niet hoeft te lijden tijdens de behandelingen…. Waarom is het overmorgen dan al een jaar geleden dat mijn allerliefste moeder van de hele wereld is gestorven aan borstkanker, na 11 jaar ziek te zijn geweest en de laatste twee jaar verschrikkelijk te hebben geleden? Omdat het zo´n fijne, behandelbare ziekte is? Boh..wat mag het kabinet hier van mij flink op gaan clashen..hak ze maar in de pan die hele Christen Unie!

Reacties zijn gesloten.