Kaartje

Langzaam ontwikkelt zich een dag- en nachtritme waarin Ida de rol speelt van spil waaromheen alles draait. Zo hoort het ook met kleine kinderen. De eerste week weer volledig werken was heftig. ’s Nachts slaap je toch kort, ondanks het feit dat Ida een doorslaapbaby is. Maar als de laatste voeding om 12.00 uur was en de eerste om 06.30 uur, dan blijft er niet veel ruimte over om door te slapen. Toch prijzen wij ons gelukkig, want we weten maar al te goed dat het ook anders kan en letterlijk slapeloze nachten tot de mogelijkheden behoren. Hier en daar een hazenslaapje tussendoor doet wonderen.

Vorige week zijn de geboortekaartjes de deur uitgegaan, en de afgelopen 17 dagen hebben al meer dan 60 kaartjes de weg onze kant op gevonden: een indrukwekkend aantal en erg leuk om een (toch roze) volle schoorsteenmantel te hebben. Voor de liefhebber een webversie van ons geboortekaartje, zonder achternamen en adres. Gedicht en ontwerp van mijn hand, de foto van Ida is van mijn vader, Ida zelf is in samenwerking met mij door Judith op de wereld gezet: zo heeft iedereen zijn steentje bijgedragen.

4 reacties op “Kaartje

 1. Wat een plaatje van een dochter šŸ™‚
  Jullie dag- en nachtritme zal er een hele tijd van bepaald worden (ik vrees dat dat pas stopt als je kind 18 is…). Maar het blijft een geweldige, intense tijd, geniet ervan, ze worden zo snel groot…

  Fijn weekend Jaco!

  Liefs, Claudia

 2. Hallo Jaco,

  Ik was wel heel erg benieuwd hoe het nu verder was afgelopen met Jutith en jou. En tot de vreugde kan ik de conclusie maken dat jullie een mooie dochter ter wereld hebben gezet.

  Het is een mooi kaartje, daar is ook duidelijk over nagedacht.

  Geniet van de mooie momenten…..

  Groetjes,
  Marc

Reacties zijn gesloten.