Nederland-Slowakije

Het is nog maar de vraag of de onderstaande situatie vandaag zal lukken. Weliswaar kon ik zaterdag niet de verleiding weerstaan om twee WK-rompertjes mee te nemen, al is dit naast een eventueel pak jus d'orange het enige oranje dat je in ons huis zult aantreffen. En weliswaar interesseert het voetbal me niet bijster, al vind ik de wedstrijden waar NL in meespeelt stiekem wel leuk, dus áls het even lukt om zo nu en dan een blik te werpen, dan zal ik dat ook doen. Maar ja, het is 27 graden, in de tuin staat een zandbak en een badje met speeltjes en Ida vindt niets leukers om zowel het zand, het water als de speeltjes over en weer te transporteren. Siri zit daar graag naast en vermaakt zich met allerhande speeltjes en om zich heen kijken.

Daarnaast: anderhalf uur stil zitten? Ik denk het niet. Zowel Siri als Ida zijn niet van de volhouders op dat vlak. Eén positieve uitzondering: gisteren hebben we met vrienden een verbazende twee uur volgehouden op een zonnig terrasje, en dat was een aangename verrassing. Geen gedrein of gezeur, één wandelingetje in de omgeving voor Ida en verder vermaakten ze zichzelf prima. Fijne wedstrijd allemaal!

5 reacties op “Nederland-Slowakije

  1. Nadat ik deze foto op Facebook had gezet, kreeg ik uit Noorwegen de vraag of ik soms Noorse nichtjes had. De combinatie van namen en uiterlijk (en dan neem ik aan dat ze fysiek uiterlijk bedoelde, en niet de oranje rompertjes…) kwam bij een Noorse oud-collega erg Noors over 🙂

  2. Leuke foto, al heb ik niks met voetbal en oranje gekte..ze mogen ze in elk geval nog 1x aan.

Reacties zijn gesloten.