Nieuw Thuis

Te druk voor uitgebreide logjes, maar daarover later meer. Het afgelopen weekend zijn Judith en ik er op uit geweest om babyspullen aan te schaffen. Omdat we toch een auto hadden gehuurd reden we nog even langs een tuincentrum om daar te kijken of ze accubakken hadden. Ik heb al een poosje in mijn hoofd om mijn stuiterballen in een ruimere behuizing te plaatsen (de twee vissenkommen waarin ze zaten puilden al jaren flink uit), maar kon nooit een geschikte glazen houder vinden. Tot gisteren, want deze glazen ronde vazen waren perfect voor het kastje, zodat mijn stuiterballen nu weer flink de mogelijkheid hebben om vriendjes te vergaren.

Voordat ze verhuisd werden heb ik ze ook maar even een welverdiend bad gegeven, waarmee we het badje van Nummer Drie ook maar gelijk een vuurdoop gaven. Op onderstaande foto zie je het eindresultaat.

10 reacties op “Nieuw Thuis

 1. Het is maar goed dat ik even doorlas, want ik dacht toch even dat je voor nummer Drie al een ballenbak had aangeschaft.

 2. Ik zat ook al te azen op een nieuw logje…

  Kijk als dat badje van Nummer Drie al die stuiterballen aan kan, dan moet Nummer Drie er ook droog in kunnen worden, toch?

 3. Nieuwsgierig hoe het met de aanstaande papa is, kwam ik hier weer even kijken.
  Nu zelfs de stuiterballen zijn gewassen verhuisd, is er vast helemaal niets meer op te ruimen en zijn jullie vast helemaal klaar voor de komst van nummer drie 🙂

 4. Leuk, joh! We zullen rondkijken of er ergens nog stuiterballen liggen te wachten op een nieuw onderkomen.

 5. Hahahahaa dat ballenbad is geweldig! Was al even bang dat het een zoekplaatje zou zijn onder het motto ‘zoek Nummer Drie tussen de stuiters’ . 😉

 6. Ik las in Psychologie Magazine iets over verzamelaars…:-) haha, ik zal je er niet mee plagen Jaco!
  Vergeet de badjes, dekentjes, luiers: dit is natuurlijk DE aanschaf voor de baby, als die wat ouder is straks dan lokken die gekleurde glinsterglazen!

 7. hahhahahhha waar een babybadje al niet goed voor is he.
  Off topic, bestaand spoor zou inderdaad de beste optie zijn.
  Heb nog geen idee hoe alles af gaat lopen maar ik zie hem echt niet zo gauw komen, zie wel dat er nu al veel te veel geld wordt weggegooid.

Reacties zijn gesloten.